20.2.17

Через 10 років на Землі настане глобальне похолодання

Картинки по запросу похолодання




До такого висновку прийшли британські вчені в результаті своїх кліматичних досліджень.

Незважаючи на численні розмови про глобальне потепління, на Землі може статися абсолютно протилежна ситуація, тобто глобальне похолодання.

Дослідження, яке провели вчені, дало підставу припускати, що таке може трапитися на нашій планеті. Через 10-15 років, як стверджують вчені, активність Сонця знизиться, що призведе до моментального зниження температури на Землі, інформує eizvestia.com/uk/news-ukr.

Для того, щоб визначити кліматичну ситуацію, вченим довелося змоделювати 25 і 26 цикли активності світила. З’ясувалося, що така ситуація вже була в 16 і 17 столітті. За 50 років на Сонці з’явилося тільки 50 нових плям замість 40-50 тисяч.



Це свідчить про те, що похолодання близько і воно неминуче. Час майбутнього льодовикового періоду вчені пророкують у 2022 і 2040 році, а його тривалість буде недовгою. Принаймні, поки на Сонці не відбудуться ще які-небудь зміни.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Почему детям до года нельзя пить фруктовые соки

Детям до одного года ни в коем случае нельзя давать фруктовые соки, утверждают специалисты из Американской академии педиатрии (American...