18.2.17

Топ 5 найкращих комедій світу



2014 рік вже закінчується і прийшов час підвести підсумки зробить кілька статей про кращих фільмах року, багато з яких стануть в найближчому майбутньому доступні для перегляду онлайн. Розповідаємо про кращих комедійних стрічках 2013 за результатами користувальницького голосування.

Улюблений жанр фільмів для багатьох - комедія. Якщо очі втомилися від 3D-окулярів і спецефектів, а щось серйозне дивитися не хочеться, то вибір неминуче впаде на смішне і веселе кіно. Бажано, щоб воно було гарним і «свіжим». Адже потрібно бути в курсі новинок. Для вибору кращих фільмів ми скористалися рейтингом фільмів де користувачі оцінюють фільми після перегляду. З двох оцінок ми вивели середнє арифметичне і виходячи з цього визначили ТОП-10 комедій 2013 року.

1 МІСЦЕ. БОЙФРЕНД З МАЙБУТНЬОГО
реж. Річард Кертіс

У ролях: Донал Глісон, Рейчел МакАдамс

Кращою комедією 2013 року за версією глядачів став фільм «Бойфренд з майбутнього».

Тім - спадкоємець сім'ї, в якій чоловіки можуть переміщатися в часі. Молодий чоловік закоханий у дівчину, але з першого разу йому не вдалося підкорити її серце. Тому він буде повертатися в минуле стільки разів, скільки необхідно, щоб його любов була взаємною..



2 МІСЦЕ. МИ - МИЛЛЕРЫ

реж. Роусон Маршалл Тербер

У ролях: Дженніфер Еністон, Джейсон Судейкіс

Не сильно від переможця за середнім балом відстала сімейно-кримінальна комеді «Ми - Миллеры».

Наркодилер-невдаха наймає стриптизерку і двох дітей, щоб ті допомогли перевезти з Мексики вантаж марихуани. Всім їм разом доведеться зіграти ідеальну сім'ю, яка їде з відпочинку у будинку на колесах.



3 МІСЦЕ. STARПЕРЦІ

реж. Джон Тертелтауб

У ролях: Роберт Де Ніро, Морган Фріман, Майкл Дуглас

Трійку комедійних лідерів закриває ностальгічний фільм про старіючих весельчаках «Starперцы».

Четверо літніх друзів відправляються в Лас-Вегас, щоб відзначити вступ у шлюб одного з них. Чоловік буде одружуватися на жінці вдвічі молодше його. Разом, старі друзі будуть шукати пригод на свою голову, і не кожен з них зможе дійти до кінця цієї історії. 



4 МІСЦЕ. ОЗБРОЄНІ ТА НЕБЕЗПЕЧНІ

реж. Підлогу Фіг

У ролях: Сандра Буллок, Мелліса Маккарті

Buddy-movie про жінок опинився на четвертій сходинці нашого топа. Агент ФБР і поліцейський повинні зловити російського бандита. ФБРовец (Сандра Баллок) - справжній професіонал (пам'ятаєте «Міс Конгеніальність»?) А ось співробітниця поліції - справжня bad ass girl - із зайвою вагою, величезної старої тачкою і повною відсутністю манер. Цим противоположностям доведеться скооперуватися в найкоротші терміни і виконати спецзавдання.






5 МІСЦЕ. РЕД 2

реж. Дін Парізо

У ролях: Брюс Вілліс, Джон Малкович, Кетрін Зета-Джонс

Друга частина сміховинного бойовика про старіючих найманих вбивць. Якщо ви досі не бачили першій частині - обов'язково подивіться! За Френком і його друзями знову хтось полює. На цей раз головний герой взяв з собою «На справу» дружину, але раптово зустрів колишню коханку. Обидві будуть неабияк капати йому на мізки, поки він розбирається з плохишами, які заважають Френку вийти на заслужену пенсію.




Источник

Немає коментарів:

Дописати коментар

Почему детям до года нельзя пить фруктовые соки

Детям до одного года ни в коем случае нельзя давать фруктовые соки, утверждают специалисты из Американской академии педиатрии (American...