16.2.17

Банани в шоколаді







Сьогодні приготуємо такі смачні ласощі як банани в шоколаді. Готуються вони швидко, а на смак і вигляд виходить дуже цікавими. Отаке бананове ескімо в шоколадній глазурі з горіхами - дивовижне частування до кави або чаю. Любителі бананів і шоколаду обов'язково оцінять цей десерт.

Інгредієнти:
банани – 3 штуки;
горіхи будь-які – 70 г;
гіркий шоколад – 100 г;
молочний шоколад – 100 г.

Кількість порцій: 9

Харчова цінність на 100 г: білки – 4,2 г; жири – 15,2 г; вуглеводи – 27,1 г; Калорійність – 162,5 ккал

Процес приготування десерту.


Горіхи подрібнюємо не дуже дрібно і насипаємо в дрібну столову тарілку, щоб було зручно обвалювати банани.
1

Гіркий шоколад ставимо розтоплюватися на водяну баню. Перемішуємо для рівномірного танення.
2
Рекламний блок
Поки шоколад розтоплюється, ми почистимо банани і поріжемо кожен з них на три частини поперек. Вставимо в кожну частину палички для морозива або канапе. Я використовувала для цього довгу частину від одноразової вилки.
3

Коли шоколад розтопився, беремо банан і занурюємо його в глазур. Якщо деякі місця залишилися білими, то можна розмазати шоколад по банану чайною ложечкою.
4

Поруч з плитою розташуйте тарілку з горіхами, щоб відразу ж обвалювати банани в горіхах.
5

Обкатуйте кожен шматочок банана добре, щоб не було порожніх місць. Можна посипати руками, щоб весь шоколад, по можливості був покритий горіхами. Інакше при застиганні банани можуть прилипнути до тарілки і шоколад відшарується.
6

Готові банани складаємо на іншу тарілку з горіхами. У такому вигляді ставимо на кілька хвилин в морозильну камеру.
7

Застиглі банани можна подавати до чаю або кави.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Почему детям до года нельзя пить фруктовые соки

Детям до одного года ни в коем случае нельзя давать фруктовые соки, утверждают специалисты из Американской академии педиатрии (American...