Сьогодні приготуємо такі смачні ласощі як банани в шоколаді. Готуються вони швидко, а на смак і вигляд виходить дуже цікавими. Отаке бананове ескімо в шоколадній глазурі з горіхами - дивовижне частування до кави або чаю. Любителі бананів і шоколаду обов'язково оцінять цей десерт.
Інгредієнти:
банани – 3 штуки;
горіхи будь-які – 70 г;
гіркий шоколад – 100 г;
молочний шоколад – 100 г.
Кількість порцій: 9
Харчова цінність на 100 г: білки – 4,2 г; жири – 15,2 г; вуглеводи – 27,1 г; Калорійність – 162,5 ккал
Інгредієнти:
банани – 3 штуки;
горіхи будь-які – 70 г;
гіркий шоколад – 100 г;
молочний шоколад – 100 г.
Кількість порцій: 9
Харчова цінність на 100 г: білки – 4,2 г; жири – 15,2 г; вуглеводи – 27,1 г; Калорійність – 162,5 ккал
Процес приготування десерту.
Горіхи подрібнюємо не дуже дрібно і насипаємо в дрібну столову тарілку, щоб було зручно обвалювати банани.
Гіркий шоколад ставимо розтоплюватися на водяну баню. Перемішуємо для рівномірного танення.
Рекламний блок
Коли шоколад розтопився, беремо банан і занурюємо його в глазур. Якщо деякі місця залишилися білими, то можна розмазати шоколад по банану чайною ложечкою.
Поруч з плитою розташуйте тарілку з горіхами, щоб відразу ж обвалювати банани в горіхах.
Обкатуйте кожен шматочок банана добре, щоб не було порожніх місць. Можна посипати руками, щоб весь шоколад, по можливості був покритий горіхами. Інакше при застиганні банани можуть прилипнути до тарілки і шоколад відшарується.
Готові банани складаємо на іншу тарілку з горіхами. У такому вигляді ставимо на кілька хвилин в морозильну камеру.
Застиглі банани можна подавати до чаю або кави.
Немає коментарів:
Дописати коментар