23.2.17

Лосось під ароматною " шубкою" з голандським апельсиновим соусом.

Лосось під ароматною " шубкою" з голандським апельсиновим соусом.



Інгредієнти

Смачне поєднання смаженого лолсося з голандським апельсиновим соусом. Для повного відчуття смаку пропоную використати молоді лаврові листя для паніровки. Вони м*які, ароматні. Доповненням до страви стануть овочі. Соус також добре смакує до спаржі. В цілому маємо блюдо до вечері, де інгредієнти добре гармоують.

Починаємо готувати!

Цедру лимону, лаврові листя мілко посікти ножем. Додати тим*ян.
Лосось під ароматною « шубкою» з голандським апельсиновим соусом.
Шматочки лосося підготувати — помити, почистити від луски, обсушити.
Посолити. Намазати олією. Залишити на 20 хв.
підготувати рибу
Шматочки риби мокнути в суміш цедри з травами, тою стороною, де шкірка. Трохи надавити.
Смажити на невеликій кількості олії. Також починаючи зі сторони шкірки. Через 4 — 5 хв. перевернути, обсмажити з другого боку.
обсмажити  рибу
Подавати страву теплою.
подавати теплою  рибу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Почему детям до года нельзя пить фруктовые соки

Детям до одного года ни в коем случае нельзя давать фруктовые соки, утверждают специалисты из Американской академии педиатрии (American...