18.3.17

Гімнастика і масаж допоможуть підтягнути щоки


Із віком у всіх жінок з'являються відвислі "бульдожачі щічки" - гравітаційний птоз. Аби повернути собі красу, слід виконувати регулярно ці нескладні вправи.
 
Гімнастика для усунення обвислих щік

1. Поверніть шию вліво до максимальної межі, щоб відчути натяг шкіри. Затримайтеся в такому положенні на 3-4 хвилини. Повторіть у зворотній бік.

 2. Поверніть голову вправо, витягніть губи і зробите рухи ротом, ніби енергійно намагаєтеся пережувати їжу на зразок цукерки «ірис». Робіть це протягом 2 хвилин, після чого опустіть голову і повторіть. Поверніться у вихідне положеня, а потім виконайте всі дії з іншого боку.

 3. Повертайте шию поперемінно вліво і вправо, якомога швидше і енергійніше. Повторюйте до 15-20 разів.  4. Підніміть голову і поверніть її ліворуч. Здійсніть рух, ніби ви намагаєтеся натягнути нижню губу на верхню. Повторіть з опущеною головою і поверніть праворуч. Продовжуйте виконувати вправу.

Масаж для обвислих щік

1. Поляскайте тильним боком долоні по підборіддю. Пальці повинні бути стиснуті. Робіть це швидко і з зусиллям, щоб шкіра в області німіла. Виконуйте не менше 2-3 хвилин кожен день.

2. Поставте кінчики пальців біля основи підборіддя. Натисніть на них. Протягніть руки по щоках до скронь, ніби хочете натягнути свою шкіру і зав'язати її за вухами. Перед цим неодмінно зволожте шкіру олією або сироваткою. Робіть так 15-20 разів.

 Поставте пальці на верхню точку вилиці під вухом. Протягніть їх поверх обличчя до самого чола. Поверніться у вихідне положення, але злегка пересуньте пальці ближче до підборіддя. Повторіть маніпуляції. Порозтягуйте все обличчя таким чином. Повторіть кілька разів в різні боки від підборіддя.
Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Почему детям до года нельзя пить фруктовые соки

Детям до одного года ни в коем случае нельзя давать фруктовые соки, утверждают специалисты из Американской академии педиатрии (American...