Це один з кращих способів детокса печінки для природного процесу оздоровлення організму.
Печінка - наш основний орган детоксикації. Коли печінка стає переобтяженою токсинами, вони, як правило, зберігаються в тканинах і зменшують якість вашого загального стану здоров'я. Таким чином, детокс печінки є ключовим чинником для підвищення функцій вашої печінки і інших органів.
10 сигналів про те, що Ваша печінка потребує детоксу :
Раптове збільшення ваги і / або неможливість схуднути навіть при строгому контролю споживання калорій
Черевний жир, жир на животі або жир навколо живота
Темні плями на шкірі, відомі як плями печінки
Свербіж шкіри, акне або розацеа
Кислотний рефлюкс і печія
Здуття
Складність переварювання їжі
Надмірне потовиділення і перегрівання тіла
Біль в печінці, яка відчувається болем під грудною кліткою
Якщо ваш жовчний міхур видалений
На додаток до цих ознак вам також необхідно стежити за рівнем холестерину і тригліцеридів, депресією, гіпертонією, хропінням, перепадами настрою і жовтими точками навколо очей.
Усі ці ознаки вказують на те, що вам треба очистити організм від токсинів і змінити свою дієту, щоб вилікувати печінку.
Коли ви знаходитеся на детоксикації печінки, вам треба забезпечити ваш організм поживною їжею, яку легко переварити, оскільки ви не хочете витрачати свою енергію на переварювання їжі.
Пропонуємо вам рецепт напою - це один з кращих способів збільшити детоксифікацію печінки без збитку для природного процесу оздоровлення організму.
Рецепт соку для очищення печінки
Склад:
- 1 невеликий буряк (очищений і промитий)
- 2 червоні яблука (вимиті і порізані)
- 6 листків капусти
- ½ чайної ложки натертого кореня імбиру
- ½ лимон, очищений
- невелика морква (очищена і промита)
Інструкції:
Помістіть усі інгредієнти у блендер і додайте дві чашки води. Добре перемішайте до однорідної суміші.
Чому ці інгредієнти?
1. Буряк і морква
Як буряк, так і морква є відмінним джерелом бета-каротину і флавоноїдів. Споживання цих інгредієнтів, разом з іншими рослинними продуктами з аналогічною поживною цінністю, може допомогти поліпшити загальну функцію печінки.
2. Яблука
Яблука - один з кращих інгредієнтів, коли справа доходить до очищення організму і вивільнення токсинів з травного тракту. Багаті пектином, вони полегшують печінки впоратися з токсичним перевантаженням.
3. Капуста
Листові зелень, особливо капуста, є одним з кращих союзників в очищенні печінки, оскільки їх високий вміст хлорофілу нейтралізує хімікати, пестициди і токсичні метали. Кале - дуже універсальний продукт, його можна їсти, готувати, пити сік.
4. Імбир
Імбир довго використовувався для усіх видів травних проблем, включаючи здуття живота, метеоризм і закреп. Що ще важливіше, науково доведено, що імбир благотворно впливає на стресові виразки.
5. Лимони
Високий вміст вітаміну С в лимонах допомагає організму синтезувати токсичні речовини у водорозчинні речовини. Споживання лимонної води вранці стимулює роботу печінки і покращує її загальну функцію.
Джерело
Немає коментарів:
Дописати коментар