4.5.17

ТОП 3 косметичні маски з вітаміном Е




Натуральні масла позитивно впливають на шкіру різного типу. Детальніше у "Країні Здоров'я"Маска для сухої шкіри. Візьміть одну капсулу токоферолу, 20 грамів оливкової олії, 50 г свіжого сиру. У скляний посуд видавіть вітамін Е, додайте сир і оливкове масло. Ретельно розітріть отриману масу і нанесіть тонким шаром на обличчя. Маску можна наносити на шкіру навколо очей і губ. Потримайте 20 хвилин і змийте теплою водою.

Маска для нормальної шкіри. Для приготування знадобиться мед, вівсяні пластівці, йогурт, оливкова олія – усього по 1 чайній ложці і ампула токоферолу. Всі інгредієнти ретельно перемішайте і нанесіть на шкіру обличчя, попередньо очистивши її. Тримайте маску 10 хвилин, потім змийте теплою водою.

Маска для жирної шкіри. Для приготування знадобиться яєчний білок, 5 крапель вітаміну Е, 2 столові ложки вівсяних пластівців, 15 крапель соку лимона. Перемішайте всі інгредієнти і нанесіть маску на шкіру. Потримайте 20 хвилин, після чого змийте прохолодною водою.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Почему детям до года нельзя пить фруктовые соки

Детям до одного года ни в коем случае нельзя давать фруктовые соки, утверждают специалисты из Американской академии педиатрии (American...